Site logo

ing. Jos Halfweeg MArch

jos bw

Voor Jos is architectuur ruimtekunst, het gaat om de opgaven die er toe doen. Architectuur als middel om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Nieuwe of andere mogelijkheden laten zien. Architectuur als blik in- en als middel voor een mogelijke toekomst. Opgaven zijn vaak complex en vragen om een doordachte, grootschalige visie en een goed begrip van de situatie. Het vinden van oplossingen is mensenwerk en samenwerking is essentieel. Inhoudelijke samenwerking is het speelveld. Met al die gezamenlijke kennis gaan we aan de slag, het creatieve proces, met als doel; nieuwe visie.

Janine Kleinjan

Picture-Taker-vQJiCS

Janine is juni 2017 “met lof” afgestudeerd aan de HKU in Utrecht als ruimtelijk vormgever, per februari 2018 is ze gestart met de opleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en daarnaast sinds 2016 werkzaam bij Mosaiek,

Sabien Engels

sabien

Sabien is juni 2018 “met lof” afgestudeerd als ruimtelijk vormgever aan de HKU in Utrecht en kort nadien werkzaam bij Mosaiek. Daarnaast heeft ze haar eigen ontwerpbureau, studio SPÉS, waarbij ze kunst maakt in de openbare ruimte die je aan het denken zet.

Eva Mannessen

Eva bw

Eva is opgeleid als interieurarchitect en heeft ook haar eigen eigen ontwerpbureau, (Buro 11) vanuit haar specifieke expertise versterkt ze het team van Mosaiek.

VWO 5 leerlingen Cals College Nieuwegein

Cecile, Amber, Venya en Susanne

Voormalig leden / medewerkers / stagiaires

carloes pollemans, ruben groot, lars zwirs, daan van westen, bram rasink, simon wesselink